Opinie naszych klientów

Formularz wysyłania wiadomości
Dodaj Opinie

Wasze opinie:

Aleksandra Piłat-Wawro, Wrocław al. Hallera, sorontar1989@o2.pl (2018-02-04 16:17:17)

Pan Robert przeprowadził u nas remont generalny łazienki. Prace polegały na wyburzeniu ściany, wykonaniu instalacji wod-kan, instalacji elektrycznej, postawieniu ściany działowej, wyrównaniu ścian, wyprowadzeniu kąta pod wannę.
Został także wykonany kompleksowy biały montaż.

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i wykonania pracy.
Mogłam skorzystać z porad przy zmianie projektu łazienki, oraz doborze odpowiednich materiałów budowlanych.
Cena może nie była za niska, lecz warta wykonanej pracy.

Serdecznie polecam tego fachowca,
Ola.

Mariusz Kaczor ( Wrocław ), mkaczor374@gmail.com (2018-01-10 21:14:05)

Remont i adaptacja perfumerii we Wrocławiu ( Fabryka Perfum INDYGO - perfumy na mililitry )przebiegła bardzo sprawnie i terminowo, pełny profesjonalizm.
W zakresie remontu było: wymiana instalacji elektrycznej i hydraulicznej, malowanie lokalu wewnątrz i na zewnątrz, montaż wyposażenia i oświetlenia.Polecam serdecznie :)

Dorota- Biedaszków Mały -stokoma@gmail.pl (2017-01-07 20:42:08)

Zdecydowanie POLECAM.Przeprowadzony został u mnie kompleksowy remont łazienki począwszy od wylewania podłogi,instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny,wanny z podświetleniem,podświetlany sufit,malowanie.Prace przebiegały zgodnie z terminem i wielką dokładnością.Pan Robert jest człowiekiem któremu warto zaufać ,to profesjonalista w swojej dziedzinie,skorzystałam z porad i bardzo się z tego cieszę ponieważ łazienka wygląda rewelacyjnie.Z CAŁEGO SERCA POLECAM TĄ FIRMĘ

Pozdrawiam
Dorota

Kasia i Kamil z Psiego Pola (Wroclaw) kasska888@wp.pl (2015-11-18 22:08:49)

Zdecydowanie polecamy usługi firmy Kafara, a w szczególności współpracę z Panem Robertem. Remontowaliśmy kompleksowo łazienkę w zakupionym mieszkaniu i dzięki dokładnej oraz rzetelnej pracy, zmieniła się w piękne i w pełni funkcjonalne pomieszczenie. Pan Robert jest niezwykle pracowitym, dbającym o jakość i przede wszystkim uczciwym fachowcem, który potrafił szczerze doradzić na każdym etapie prac. Do tego to przyjazny i skromny człowiek oraz wszechstronny specjalista, który dodatkowo wykonał szereg innych prac remontowych i instalacyjnych. Łazienka wygląda ekstra, a my jesteśmy przekonani że trafiliśmy na właściwą osobę, z którą chętnie podejmiemy kolejną współpracę jeśli zajdzie taka potrzeba.
Parce zostały wykonane terminowo. Pozdrawiamy serdecznie, Kasia i Kamil.

Dawid, Joanna Radeccy ul. Młynarska2/14 Oleśnica raduch@poczta.fm (2014-12-21 19:44:05)

Współpraca z firmą układała się od samego początku bardzo dobrze. Prace rozpoczęli od zera, stawiali ścianki działowe, wylewali podłogi, tynki, gładzie, kafelki, sufity itp. Z mieszkania, które wyglądało jak ruina zrobili miłe o przytulne lokum. Pracownicy bardzo sumienni, wszystkie zmiany oraz przeróbki odbiegające od projektu choćby o 1 cm uzgadniają wcześniej, co uważam za olbrzymi plus. Cała instalacja wodna położona zgodnie ze sztuką. Zawsze pomocni jeżeli chodzi o pytania oraz fachowe doradztwo.
Zawsze gdy z mojej strony były wątpliwości co do zakupu Pan Robert bez problemu wsiadał ze mną w samochód i jechał pomóc w zakupie.
Gorąco polecam firmę jak i pracowników.
Cena za gruntowny remont bardzo dobra.
Gorąco polecam gdyż znaleźć tak dobrych fachowców na lokalnym rynku jest bardzo ciężko.
Pozdrawiam

wladyslaw.gdowski@neostrada.pl /Biedaszków Mały 7a (2014-09-16 18:43:39)

Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Rzetelny, dokładny, solidny. Polecam tą firmę.

Wiletta Pietras Biedaszków Mały7 - wiola32@wp.pl (2014-09-05 10:48:59)

Pan Robert malował mi mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy.
Zrobił to bardzo szybko i dokładnie,z całego serca polecam tego fachowca.
Wioletta

wanda-grabowska1@wp.pl (2014-08-08 19:40:19)

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych,ale także ma swoje hurtownie,którzy nawet przyjmóią towar z nadwyżką dzięki czemu można było zaoszczędzić na czasie i gotowaniu obiadków. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.I jeszcze wazne nie pijący i nie palący......

Wanda co niemca nie chciała!!!!!!

Teresa Popiela, Oleśnica (2014-06-14 09:36:18)

Polecam usługi tej firmy. Punktualnie, profesjonalne podejście, solidnie i szybko.

Jolanta Waszyk (2014-06-12 15:28:06)

Jestem bardzo zadowolona z usług fachowca niskie ceny oraz dokładnośc jest żetelny i uczciwy, polecam Jola

Joanna, Oleśnica, jozi6@wp.pl (2014-05-20 19:19:51)

Zgadzam się z poprzednikami! Remont łazienki przeprowadzony bardzo rzetelnie i sprawnie. Pan Robert zna się na swojej robocie, służy pomocą przy wszelkiego rodzaju wątpliwościach, jest dokładny. Fachowiec jak najbardziej godny polecenia!

Grażyna Pawełczak ul.Poniatowskiego 2C/9 Oleśnica ,kamila.pawelczak@interia (2014-05-02 13:43:03)

Pięć lat temu pan Robert wykonał u mnie remont łazienki, prace obejmowały :usunięcie lamperii, wykonanie zabudowy z regipsów, instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny, malowanie .
Jestem zadowolona z wykonanych prac.
POLECAM tego wykonawcę.

Krzysztof Nowakowski, Spalice ul.Wierzbowa 15 , nowakowscy.ak@gmail.com (2014-03-22 14:27:03)

Wykonano u nas remont łazienki
(projektowanie pomieszczenia, równanie ścian, układanie kafli) jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy oraz jej przebiegu, profesjonalne podejście do sprawy bardzo dobry kontakt,miła współpraca .
Polecamy Nowakowscy

Maryla Kucnio,Rościsławice ul.Polna 23,mirosławkuchnio@wp.pl (2014-03-17 19:28:07)

W 2006 roku firma pana Roberta wykonała u mnie remont korytarza i kuchni :układanie kafli, gładź, malowanie, tynkowanie .Wszystko trzyma się jak należy jestem zadowolona z wykonanej usługi. Polecam tego wykonawcę Maryla.

Anna Żankowska ,Brzeg Dolny 56-124 ul.Wyspiańskiego 11/39 (2014-01-14 18:11:10)

Wykonano u mnie remont kuchni dokładnie ,szybko,solidnie wykonawca komunikatywny i punktualny ,prace wykonane zgodnie z życzeniem klienta ,uzyskałam też pomoc przy zakupie materiałów budowlanych .
Polecam Anna Żankowska

Jarek/Oleśnica/moglich@o2.pl (2013-11-13 13:31:32)

Godny polecenia Fachowiec. Malowanie, kafelkowanie, panele, płytki- wszystko szybko i precyzyjnie. Zawsze słowny i punktualny. Można na nim polegać.

Stanisław Kafara,Cielętnik nr 2 ,55-100 Trzebnica (2013-10-20 13:53:15)

Wykonano u mnie remont schodów ,terminowo ,solidnie ,mogłem skorzystać
z porad i pomocy przy zakupie kafli - polecam.

Grzegorz Jankowski, Brzeg Dolny, Słowackiego 9, grzegorzbd1@interia.pl (2013-09-02 20:38:28)

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych, dzięki czemu można było zaoszczędzić. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.

Aleksandra Szarszewska ,Oleśnica ul.Kilińskiego 15a/15 (2013-03-14 16:12:12)

Jestem bardzo zadowolona z wykonanych prac, remont pokoju-równanie ścian ,malowanie ,tapetowanie ,szybko i bardzo czysto.Polecam Pana Roberta jest uczynny,punktualny i pomocny.

andrzej jędrzejak oleśnica andriejus@poczta.fm (2012-10-14 16:11:49)

Pan Robert remontował mi łazienkę.zrobił to szybko i fachowo ,a co ważne dla mnie potrafił sensownie doradzić

(Oleśnica)ul.Wrocławska 15e/2 -agnieszka.melen.84@gmail.com (2012-10-04 18:28:12)

Dobry fachura... od malowania mura.!
A tak całkiem na poważnie to rzetelny, uprzejmy i zna się na rzeczy. Zrobi coś z niczego.Nie ma rzeczy niemożliwych dla niego. Taki polski Macgyver:) polecam

Adam Laskowski (Oleśnica) lask34@gmail.com (2012-09-27 20:42:30)

Pan Robert malował nam mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy.Jest słowny,sumienny i dokładny. Polecamy Laskowscy

Dorota-Trzebnica -stokoma@tlen.pl (2012-09-10 19:35:39)

Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej łazienki:szybko,profesjonalnie oraz gustownie-doradzi,podpowie.....Polecam

Napisz komentarz:

Imię , nazwisko / adres i miejscowość / adres em@il :

Twój Komentarz: